Welkomstwoord

Clickx Magazine

Egypte, d bakermat van onze beschaving ! De oude Grieken, Romeinse keizers, Arabische geleerden en reizigers uit vroegere eeuwen waren toen al gefascineerd door het land aan de Nijl. Duizenden jaren lang heeft de Egyptische cultuur met haar verbazingwekkende prestaties op het gebied van monumentale bouwkunst, techniek, wetenschap, kunst en literatuur tot de verbeelding gesproken. Deze unieke beschaving liet ons dan ook een schat aan artistieke en culturele erfenis na.

Een reis door dit prachtig land is dan ook een onvergetelijke flashback in de tijd en ruimte. Wie droomt er nu niet van om met een boot op de Nijl te glijden langs tempels en akkers en de mystiek op te snuiven van vervlogen eeuwen. Egypte is niet alleen een cultuurreis maar ook ontspanning en brengt U ook in een absolute gemoedsrust.

Zo'n unieke momenten moeten dan ook perfect verlopen zodat de bezoeker volop kan genieten zonder enige bekommernis. Deze organisatie en begeleiding laat U dan ook beter over aan een ervaren gids/Egyptoloog die zijn land door en door kent en bovendien de taal en Uw taal spreekt.

Zon specialisten bestaan !

Mohamed Holail die geboren en getogen is in Egypte en afstudeerde aan de universiteit te Caro. Woont reeds sinds 1980 te Deinze en spreekt buiten zijn moedertaal Arabisch, vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Daardoor kent hij onze gewoontes en mentaliteit en kan dan ook perfect anticiperen op uw wensen. Hij is gepassioneerd door de geschiedenis en cultuur van zijn eigen moederland Egypte en zal dan ook graag antwoorden op al uw diverse vragen die betrekking hebben met dit uitzonderlijk land.

Zizo (Mohamed Abd El-Aziz) die geboren en getogen is in Egypte en afstudeerde aan de Universiteit te Caro. Woont in Caro en spreekt buiten zijn moedertaal Arabisch, vloeiend Nederlands en Engels. Net als zijn goede vriend Mohamed Holail is hij gepassioneerd door de geschiedenis en cultuur van zijn eigen moederland Egypte. Aangezien Zizo permanent woont en werkt in Egypte is hij het best geplaatst om de actualiteit, correct en objectief voor ons op de voet op te volgen.

Extra info te raadplegen via de curriculum vitae.
Mohamed Holail Mohamed Abd El-Aziz